Měsíc náborů do sportovních klubů 2019

V období od 1. 9. do 30. 9. 2019 se uskuteční již 8. ročník projektu Měsíc náborů do sportovních klubů. Jedná se o projekt hl. m. Prahy, do kterého se mohou zapojit pražské TJ/SK, které ve zmíněném měsíci nabídnou pražské veřejnosti možnost účastnit se náboru do svého sportovního klubu.

Hlavní město Praha letos již po osmé připravuje svým občanům možnost si na jeden měsíc vybrat z celé řady nabídek sportovních klubů na jeho území. Loni byl seznam nabídek od sportovních klubů velmi pestrý – do výběru se dostaly jak tradiční sporty (fotbal, tenis, volejbal…), tak i třeba Nordic walking či lukostřelba. Celkem se do „Měsíce náborů“ zapojilo přes 140 klubů.

Hl. m. Praha je koordinátorem celého projektu a zajišťuje jeho propagaci, tedy i prezentaci všech zařízení, která se do projektu zapojí, a to prostřednictvím internetu, rozhlasových a tištěných médiích, reklamních ploch městské hromadné dopravy a městského mobiliáře.

V případě zájmu o účast v tomto projektu je třeba vyplnit registrační formulář na webu Praha sportovní, který je v letošním roce připraven v on-line podobě ZDE. Dny a hodiny, ve kterých bude nábor probíhat, si kluby stanovují samy a je pak již plně v jejich kompetenci zajistit v tento čas bezproblémový průběh akce.

308x139_ps-nabory

V případě dotazů se prosím obracejte přímo na realizátora projektu, kterým je Praha sportovní (e-mail: prahasportovni@operatorict.cz) a jeho zástupci: Matěj Nejedlý (tel.: 774 215 120) a Eliška Kulová (tel. 775 336 179).

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.