PTU nabízí bezplatnou pomoc při zpracování dotačních žádostí

08.10.2019

V souvislosti s vyhlášením dotačních programů MŠMT a MHMP obdržela v posledních týdnech řada sportovních organizací e-mailové komerční nabídky na zpracování dotačních žádostí. Pražská tělovýchovná unie si proto dovoluje připomenout, že dotační poradenství poskytuje svým členům již mnoho let bezplatně, a to jako jednu z mnoha členských výhod.

Spolu s vypsáním dotací pro rok 2020 jsou do sportovních klubů a tělovýchovných jednot intenzivně distribuovány různé lokální i celostátní komerční e-mailové nabídky na placené asistence při administraci žádostí. Pražská tělovýchovná unie nabízí svým členům obdobné služby zcela zdarma – nabízí tedy nejen průběžný infoservis o novinkách a změnách, ale také e-mailové, telefonické či osobní konzultace při sestavování žádostí o dotace a jejich vyúčtování. Odborná činnost a pomoc TJ/SK jsou součástí hlavního poslání jednotlivých krajských a okresních pracovišť České unie sportu, mezi která patří také PTU.

V případě dotazů či zájmu o konzultace se kdykoli můžete se obrátit na pracovníky PTU na telefonu 261 215 365 nebo e-mailové adrese info@ptupraha.cz.

Ing. Pavla Šrůtová

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.