Měsíc náborů do sportovních klubů 2021

V období od 1. 9. do 30. 9. 2021 se uskuteční již 10. ročník projektu Měsíc náborů do sportovních klubů. Jedná se o projekt hl. m. Prahy, do kterého se mohou zapojit pražské TJ/SK, které ve zmíněném měsíci nabídnou pražské veřejnosti možnost účastnit se náboru do svého sportovního klubu.

Hlavní město Praha letos již po desáté připravuje svým občanům možnost si v rámci jednoho měsíce vybrat z celé řady nabídek sportovních klubů na jeho území. Každoročně bývá seznam nabídek od sportovních klubů velmi pestrý – do výběru se dostávají jak tradiční sporty (fotbal, tenis, volejbal…), tak i třeba vodní pólo, plochodrážní sport či rugby. Loni se do Měsíce náborů zapojilo přes 150 klubů a na náborové akce přišlo podle odhadu provozovatelů sportovišť více než 11 tisíc zájemců o sportovní vyžití.

Hl. m. Praha je koordinátorem celého projektu a zajišťuje jeho propagaci, tedy i prezentaci všech zařízení, která se do projektu zapojí, a to prostřednictvím internetu, rozhlasových a tištěných médiích, reklamních ploch městské hromadné dopravy a městského mobiliáře. Veřejnost nalezne seznam nabídek letošních náborů do sportovních klubů ZDE.

V případě zájmu TJ/SK o účast v tomto projektu je třeba vyplnit registrační formulář na webu Praha sportovní, který je v letošním roce připraven v on-line podobě ZDE. Dny a hodiny, ve kterých bude nábor probíhat, si kluby stanovují samy a je pak již plně v jejich kompetenci zajistit v tento čas bezproblémový průběh akce.

Pokud Váš sportovní klub ještě není registrován na portálu Prahasportovni.eu v sekci Sportovní kluby, musí registraci do projektu předcházet zápis sportovního klubu do této sekce, a to na adrese https://prahasportovni.eu/registrace-klubu/. Po schválení registrace nového sportovního klubu v sekci Sportovní kluby administrátorem, je již možné provést samotné zaevidování do projektu Měsíc náborů do sportovních klubů.

V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte kontaktovat pracovníky Magistrátu na adrese sport@praha.eu.

 

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.