Měsíc náborů do sportovních klubů 2022

Hlavní město Praha pořádá již po desáté u mladých sportovců oblíbenou akci Měsíc náborů do sportovních klubů. V rámci tohoto projektu jsou pražským dětem otevřeny možnosti vyzkoušet si sport, který se jim líbí. Zapojte i váš klub!

Měsíc náborů do sportovních klubů je zacílen na věkovou skupinu dětí a mladistvých mezi šesti a patnácti lety. Byť je akce určena primárně pro děti, oslovit chce i jejich rodiče, a to zejména ty, kteří jsou sami sportovně aktivní a není jim lhostejné, jak jejich děti tráví volný čas.

Informace o jednotlivých klubech a jejich náborech naleznete na jednom místě, a to na této stránce portálu Prahy sportovní. V rámci akce Měsíc náborů do sportovních klubů je důležité nejen vyzkoušení si nové sportovní disciplíny, ale také možnost setkání s trenéry sportovních oddílů a nahlédnutí do sportovního prostředí a zázemí jednotlivých klubů.

Kluby, které se chtějí zapojit do akce Měsíc náborů do sportovních klubů, se mohou registrovat ZDE, a to nejpozději do 31. 8. 2022. V registračním formuláři nezapomeňte mj. vyplnit popis nabídky náborů a ročníky, kterých se vaše nábory týkají. Dny a hodiny, ve kterých bude nábor probíhat, si stanovujete sami. Ve vámi uvedený čas pak jen musíte zajistit bezproblémový průběh akce.

Zdroj: prahasportovni.eu

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.