Pozvánka na Kavky 4 Sport

Vážení sportovní přátelé, Pražská tělovýchovná unie si vás dovoluje pozvat na den plný sportovních aktivit a zábavy – Kavky 4 Sport. Akci pořádá Městská část Praha 4 a bude probíhat dne 21. 9. 2019 v parku Na Pankráci od 10:00 do 18:00 hodin.

Návštěvníci akce si zde budou moci vyzkoušet jednotlivé sporty a zapsat sebe či své děti do vybraných týmů. Můžete se těšit třeba na fotbalové, tenisové, baseballové týmy. Čekají vás ukázky sportů a na vlastní kůži si můžete vyzkoušet horolezeckou stěnu, jógu, odpalování baseballových míčků, zahrát si tenis, fotbal, softball a další  sporty.

praha4-logoNa příchozí čekají také různé soutěže, turnaje a bohatý doprovodný program. Originální pozvánku naleznete na webových stránkách Městské části Praha 4.

Během odpoledne bude probíhat závod Craft Team Running. Jedná se o závod, kdy mezi sebou závodí čtyřčlenné týmy. Běží se půlmaraton rozdělený na 16 okruhů, týmy mají k dispozici „depo“ s online info o průběhu závodu a občerstvením, každý člen týmu musí absolvovat alespoň dva okruhy. Další taktika střídání a nasazování jednotlivých členů je plně na týmu.

Ing. Pavla Šrůtová

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.