Pozvánka na ekonomické semináře PTU

18.02.2020

Pražská tělovýchovná unie a městská část Praha 4 si dovolují pozvat všechny zástupce tělovýchovných jednot, sportovních klubů a dalších sportovních organizací na odborný seminář, který se uskuteční v budově Nuselské radnice. Zájemci o účast na semináři mají na výběr ze dvou termínů – úterý 10.3.2020 nebo středu 11.3.2020.

Cílem seminářů je:

  • připomenout účastníkům specifika hospodaření nestátních neziskových organizací (další vlny EET z pohledu spolků, hlavní a vedlejší činnost, účetní závěrka, náležitosti dokladů…),
  • pomoci vytvořit přehled rejstříkových povinností, které se týkají spolků (Spolkový rejstřík a aktualizace zapsaných údajů, Rejstřík sportu MŠMT, Evidence skutečných majitelů – neveřejný rejstřík),
  • přiblížit výklad jednotlivých Opatření v rámci nově vyhlášených magistrátních dotací – poukázat na odlišnosti oproti předchozím vyhlášením, připomenout, na co si dát pozor při čerpání a vyúčtování dotací.

Úkolem multitématických seminářů je poskytnout účastníkům co nejvíce informací. V případě zájmu je možné si po seminářích domluvit osobní či telefonické konzultace k probíraným tématům.

Ekonomické semináře PTU se uskuteční ve dvou termínech – v úterý 10.3.2020 a ve středu 11.3.2020 a budou se konat v budově Nuselské radnice (společenský sál, 3. patro, místnost č. 301, ul. Táborská 500/30, Praha 4 – Nusle). Program i časový harmonogram obou seminářů jsou totožné – viz pozvánka.

S případnými dotazy se obracejte na tel. číslo +420 261 215 365. Registraci na seminář prosím zasílejte na email info@ptupraha.cz.

Ing. Veronika Nešpůrková

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.