Členské příspěvky PTU

20.10.2021

Dovolujeme si upozornit členské subjekty, že termín pro úhradu členského příspěvku Pražské tělovýchovné unii na letošní rok je 31.10.2021. Na základě rozhodnutí již 25. Valné hromady PTU jsou tělovýchovné jednoty, sportovní kluby a sportovní svazy sdružené v PTU povinny uhradit roční členský příspěvek ve výši 1.000 Kč.

Platby členského příspěvku jsou prováděny na základě daňového dokladu, který najdou zástupci tělovýchovných jednot a sportovních klubů v emailu, jehož adresu mají uvedenou jako kontaktní v Informačním systému ČUS v sekci „Info“. Email s fakturou byl letos automaticky vygenerován z účetního systému PTU, odesílatelem tedy není email z domény ptupraha.cz, nýbrž xaverius.net.

TJ/SK, které členský příspěvek pro letošní rok uhradily ještě před vystavováním faktur 30.9., také najdou ve svých emailových schránkách daňový doklad s tím, že u platební podmínky na dokladu je uvedeno „Platba předem“ – doklad tedy není nutné znovu hradit.

V případě dotazů či potřeby upravit daňový doklad prosím pište na e-mailovou adresu zachovalova@ptupraha.cz nebo volejte na telefonní číslo 261 212 238.

Ing. Marta Zachovalová

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.