Pozvánka na seminář pro žadatele v Programu podpory sportu v Praze

Magistrát hlavního města Prahy ve spolupráci s PTU organizuje ve čtvrtek 1. 12. 2022 od 17:00 hodin seminář pro žadatele o dotace v Programu podpory sportu a tělovýchovy v hlavním městě Praze na rok 2023. Seminář bude organizován formou webináře, tedy online.

Obsahem a cílem webináře je seznámení žadatelů se změnami v podmínkách vyhlášeného programu oproti předcházejícímu období, podrobné představení formuláře žádosti, informace o nejčastějších chybách žadatelů při podávání žádosti a další doporučení vedoucí k úspěšnému podání žádosti o dotaci v rámci tohoto Programu.

Formulář žádosti o dotaci

Novinkou letošního roku je podávání žádostí online přes Portál finanční podpory HMP, který naleznete na adrese https://granty.praha.eu/. Návod na registraci do tohoto grantového portálu jsme vám nachystali v článku ZDE:

Registrace do Portálu finanční podpory HMP

Novinky ve vyhlášení Programu podpory sportu

Před seminářem se můžete seznámit se změnami ve vyhlášení Programu podpory sportu a tělovýchovy v hl.m. Praze oproti předchozím obdobím, a to v článku, který jsme publikovali ZDE.

Jak se webináře zúčastnit?

Seminář bude organizován formou webináře. Ve čtvrtek 1. 12. 2022 před 17:00 hodinou se přes váš počítač / notebook / tablet / chytrý telefon připojte kliknutím na následující odkaz:

https://prahaeu.webex.com/weblink/register/r179a3fe8356530da9036be172b064ede

Je možné, že vám stránka bude nabízet nainstalování Cisco Webex aplikace do vašeho zařízení. To však není potřeba, webináře se lze zúčastnit přímo přes váš webový prohlížeč („Připojit se prohlížečem“ / „Join from your browser“). Prohlížeč po vás může žádat povolení k používání kamery a mikrofonu.

Vstup účastníkům do webináře bude umožněn 15 minut před jeho zahájením. Při vstupu do webináře je účastník povinen uvést svoje jméno, příjmení a do závorky za příjmení název žadatele (organizace), kterého zastupuje. Organizátor je oprávněn přihlášeného účastníka bez uvedení těchto údajů z webináře vyloučit. Kapacita webináře je celkem 1.000 účastníků, a proto v tomto případě organizátor umožní vstup za organizaci vždy maximálně 2 zástupcům.

Kolektiv PTU

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.