Pozvánka na seminář pro žadatele v Programu podpory sportu v Praze

Magistrát hlavního města Prahy ve spolupráci s PTU organizuje v pondělí 20. 11. 2023 od 17:00 hodin seminář pro žadatele o dotace v Programu podpory sportu a tělovýchovy v hlavním městě Praze na rok 2024. Seminář bude organizován formou webináře, tedy online.

Obsahem a cílem webináře je:

  • seznámení žadatelů se změnami v podmínkách vyhlášeného programu oproti předcházejícímu období,
  • podrobné představení formuláře žádosti,
  • informace o nejčastějších chybách žadatelů při podávání žádosti a
  • další doporučení vedoucí k úspěšnému podání žádosti o dotaci v rámci tohoto Programu.

 Novinky ve vyhlášení Programu podpory sportu

S přehledem podstatných změn oproti minulému vyhlášení programu se můžete seznámit v článku, který jsme publikovali ZDE.

Jak se webináře zúčastnit?

Seminář bude organizován formou webináře. Prvním krokem je registrace. Pro registraci na seminář klikněte na následující odkaz:

https://prahaeu.webex.com/weblink/register/r6be1b2704ed14824638390de65684733

Je nutné vyplnit jméno, příjmení a pracovní pozici posluchače spolu s názvem organizace, za kterou se přihlašujete. Po vyplnění údajů vám přijde e-mailová zpráva s potvrzením registrace a podrobnými informacemi o připojení k webináři.

Vstup účastníkům do webináře bude umožněn 15 minut před jeho zahájením. Při vstupu do webináře je účastník povinen uvést svoje jméno, příjmení a název organizace, kterou zastupuje. Organizátor je oprávněn přihlášeného účastníka bez uvedení těchto údajů z webináře vyloučit. Kapacita webináře je celkem 1.000 účastníků.

Kolektiv PTU

Copyright PTU 2000-2016, všechna práva vyhrazena. Created by Designeo Creative s.r.o.